0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

ILIJA STOLICA O „SUKOBU“ SA ILIEVIM: Sve stvari koje sam uspeo da čujem su za mene neistine!

Objavljeno: 28.07.22 u 18:33

Na konferenciji za medije koja je danas održana na stadionu Partizana, Stolica je imao i par škakljivih pitanja.

Stolica ističe da nije osetio da neko želi da ga smeni i nezadovoljstvo navijača, već da ima podršku sa svih strana.

– Ne znam ko je krenuo da me smenjuje, ja dobijam naprotiv, veliku podršku sa hiljadu strana. Doživeo sam neke crteže po fasadama zgrada, ja se tako i osećam, nije prijatno da imate dva remija i moja osećanja kao partizanovca nisu dobra zbog toga. Kod nas se traže instant rešenja koja treba da idu preko reda. Ja verujem samo u rad, kontinuitet i znanje, mnogo se promena dogodilo i siguran sam da pravi partizanovci to osećaju, a i oni koji nisu to, sigurno znaju zašto to rade i plasiraju neistine. Naša je želja da već sutra krenemo pobedom ka novim ciljevima i svime što nas čeka.

Šta je istina ako su sve ovo neistine oko odlaska Ivice Ilieva?

– Mislim da su stvari tu, neozbiljno bi bilo da bilo koga drugog komentarišem. Vi ste u ovom pitanju dali i odgovor, jasno vam je iz saopštenja direktora da nije bilo nikakvog sukoba, to su lične stvari koje ja ne mogu da komentarišem. Nije dobar trenutak, nije jednostavan trenutak, ali ja moram da poštujem lični stav i privatnost takve odluke, a sve priče o sukobu, to su spekulacije i neistine na svim nivoima.

Pojavile su se i informacije da ste vi zahtevali odlazak Ivice Ilieva?

– Eto, upravo ista stvar, isti odgovor, spekulacije i neistine, neozbiljno je da ih komentarišemo. Sve stvari koje sam uspeo da čujem su za mene neistine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter