0
Domaći fudbal

Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI IZDALI SAOPŠTENJE: ‘Tek poneki trofej, finansijsko posrnuće, hipoteka na Zemunelo!’

Objavljeno: 28.07.22 u 21:38

Poslali su jasnu poruku!

Najvatreniji navijači Partizana‘Grobari’ izuzetno su nezadovoljni trenutnom situacijom u klubu i u nekoliko navrata su pozivali na smenu uprave kluba. Danas su se putem svog Instagram naloga oglasili i poslali jasnu poruku:

‘Usled loših reziltata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i u čitavom sportskom društvu. Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK, hipoteka na Zemunelo i stadion… Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Гробари Југ (@grobari.official.rs)

Zato Jug, kao matična tribina svih Grobara poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub! Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinje navijača kao i svih klubova JSD Partizan. Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje, i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita. Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona!

FOTO: STARSPORT

Još jednom pozivamo sve Grobare da nam se pridruže u ovoj borbi. Od priče i sedenja kod kuće Partizan nema ništa. Pritisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja. Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana. Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene odmah! Za pobede, za miran san!’ – stoji u njihovom saopštenju.

Klub je juče napustio dugogodišnji sportski direktor Ivica Iliev, ali se traži smena još nekih ljudi iz kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter