FOTO: Youtube/Screenshot
in ,

SEBASTIJAN ALE USPEŠNO OPERISAN: Bivši Tadićev saigrač se oporavlja – lekari nisu sigurni da li će moći da igra!

Odgovor na to čekamo.

Samo što je potpisao ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, Sebastijan Ale je saznao da boluje od raka testisa. On je zbog toga morao da bude hitno operisan, srećom sve je prošlo uspešno, ali se i dalje ne zna da li će i kada fudbaler moći da nastavi sa fudbalom.

To je potvrdio i sportski direktor nemačkog kluba Sebastijan Kel koji je istakao da se nada Aleovom povratku za nekoliko meseci, kao i da lekari imaju podeljeno mišljenje o svemu tome.

FOTO: Instagram/Screenshot

– Operacija je prošla uspešno. O daljem toku lečenja se i dalje diskutuje, pošto postoje različita mišljenja lekara. On će sigurno biti van terena nekoliko meseci, a nadam se da ćemo uskoro saopštiti konkretnije detalje, istakao je Kel.

Ale je ugovor sa Borusijom iz Dortmunda potpisao pre 20 dana, a iz Ajaksa je došao za 31 milion evra. On je zajedno sa kapitenom reprezentacije Srbije Dušanom Tadićem činio sjajan duo na terenu, a čim je saznao za ovo srpski fudbaler se oglasio na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dušan Tadić (@dusantadic)

Brate, rasturen sam od kako sam čuo vesti o tvom zdravlju. Uvek si pozitivan i veoma jak, siguran sam da ćeš biti dobro. Nikada ne odustaj, želim ti sve najbolje i mislim na tebe u ovim teškim momentima, napisao je Dušan Tadić tada.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

SIVIĆ NE OSTAVLJA PROSTOR ZA IZNENAĐENJE: Prolaz dalje se ne dovodi u pitanje – selektorov dolazak je motiv do neba! (FOTO)

POGLEDAJTE VRHUNSKE USLOVE U KOJIMA RADE ORLOVI U STAROJ PAZOVI: Kada vidite ovaj raj ostaćete bez teksta! (VIDEO)