0
Domaći fudbal

FOTO: FK Borac Banja Luka

SADA JE SVE KRISTALNO JASNO: Oglasio se predsednik Borca, poznato je gde Lalatović nastavlja sa radom!

Objavljeno: 27.07.22 u 13:10

Dileme više nema!

Kao bomba je odjeknula vest da Nenad Lalatović preuzima Borac iz Banja Luke. Iskusni srpski starteg je seo na klupu čuvenog kluba, ambicije su pred start sezone bile izuzteno visoke, a onda su usledili neočekivani loši rezultati.

Po dolasku popularnog Lale najavljivana je borba za duplu krunu, dok sada ima dosta razloga za brigu. Usledila je šokantna rana eliminacija od Toršvana u kvalifikacijama za Ligu konferencija, zatim remi sa Slogom iz Doboja i poraz od Sarajeva.

Sve je to sportsku javnost nateralo na razmišljanje o tome da li će Nenad već sada napustiti tim iz Banja Luke. Spekulisalo se o brojnim klubovima koji ga žele, među njima se izdvajao Novi Pazar.

Ipak, predsednik kluba, Bogoljub Zeljković, otklonio je sve dileme. Zeljković se oglasio i odbacio
mogućnost o Nenadovom odlasku. Klub ima apsolutno poverenje u srpskog stručnjaka.

Nenad Lalatović, po stoti put to ponavljam, ima punu podršku klupskog rukovodstva, a i on sam ima veliku želju da nastavi sa radom u FK Borac. Nenad ostaje šef stručnog štaba našeg kluba i ne ide, ni u Novi Pazar, ni u bilo koji drugi klub. Minulih dana uopšte nije bilo govora o njegovom odlasku, niti se razmišlja u tom smeru. Svesni smo da sezona nije krenula onako kako smo svi priželjkivali, ali to nam je samo motiv više da pojačamo rad na svim poljima i da se ekipa izdigne i pokaže sav svoj kvalitet – rekao je Zeljković za ‘ATV’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter