0
Fudbal

Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Srbije

POGLEDAJTE VRHUNSKE USLOVE U KOJIMA RADE ORLOVI U STAROJ PAZOVI: Kada vidite ovaj raj ostaćete bez teksta! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.22 u 22:48

Fudbaleri Srbije imaju sve neophodne i najmodernije uslove u Staroj Pazovi, a to je Fudbalski savez i podelio sa nama.

Naime, na Jutjub kanalu Fudbalskog saveza Srbije objavljen je snimak u kojem možemo da zavirimo u dom fudbalera domaće reprezentacije, a kada vidite kako sve to izgleda, sa pravom ćete imati još veća očekivanja od njih na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Dakle, hotel reprezentativaca Srbije u kojem su u karantinu pred utakmice, izgleda predivno, tako da izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju na raspolaganju sve što im je neophodno, kao i sve što mogu da požele. Komforne sobe, spa centar sa saunama, đakuziji, moderna teretana, samo su neki od detalja koji zapadaju za oko.

Tu je, naravno i restoran u kojem se spremaju najkvalitetnija jela, jer je ishrana veoma bitna u karijeri svih fudbalera koji se takmiče na visokom nivou.

Videli smo i terene, sa veštačkom travom, kao i sa hibridnom travom što je jedan od dva ovakva terena u Srbiji! Drugi se nalazi u Bačkoj Topoli u akademiji TSC-a. Takođe, zašlo se i u VAR sobe…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter