0
Domaći fudbal

Fudbal-Sasa Stevanovic OFK Beograd Predsednik President Beograd, 06.01.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OFK BEOGRAD TEŽI KA POVRATKU U ELITU SRPSKOG FUDBALA: Stiže biznismen iz Amerike i novo rukovodstvo!

Objavljeno: 27.07.22 u 17:21

Imaju velike ambicije.

OFK Beograd nekada stalni učesnik Superlige Srbije, dobio je novog vlasnika. U pitanju je Dejan Vuksanović, biznismen iz Amerike, koga su Romantičari predstavili na svom sajtu.

Pored njega, u klub se vratio i Dušan Petković, bivši igrač OFK Beograda i sin legendarnog Ilije Petkovića. Nema sumnje da imaju ozbilje namere i da teže povratku u elitu srpskog fudbala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

Na sednici kluba, prihvaćena je ostavka doskorašnjeg predsednika Saše Stevanovića, dok je imenovano i novo rukovodstvo. Tim povodom, Romantičari su se oglasili i saopštenjem:

Najvažnije odluke ove sednice su te da je prihvaćena ranije podneta ostavka dosadašnjeg predsednika, Saše Stevanovića, koji je podneo svoj izveštaj delegatima. Izveštaj je prihvaćen, a Stevanović je dobio zahvalnost od prisutnih na svom trudu i htenju da se Beograd vrati na mesto koje mu pripada, piše u saopštenju uz odluku o imenovanju novog predsednika.

Zatim je jednoglasno prihvaćen predlog da se za novog predsednika UO OFK Beograd izabere privrednik i uspešan biznismen iz SAD i ljubitelj OFK Beograda, Dejan Vuksanović, nakon čega se on zahvalio prisutnima i preneo svoje ambiciozne planove i želje da se OFK Beograd što pre vrati na svoje pozicije koje je gradio decenijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter