0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Pyunik

NAPADAČ PJUNIKA SPREMAN ZA ZVEZDU: Prokomentarisao i Lalatovićev Borac – „Verujemo u svoje mogućnosti, imaćemo šanse“!

Objavljeno: 27.07.22 u 18:49

Željno iščekuje taj susret.

Fudbaleri Crvene zvezde će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa jermenskim Pjunikom. Oni su u drugom kolu savladali Didelanž iz Luksemburga, a sada ih čeka znatno ozbiljniji rival u vidu srpskog šampiona.

Fudbaler Pjunika Luka Juričić istakao je da šansa postoji i da jedva čeka meć u Beogradu.

Jedva čekamo meč sa Zvezdom. Prvi duel igra se u Beogradu, očekujemo fantastičnu atmosferu. Biće to prva njihova evropska utakmica ove sezone. Smatram da Zvezda ima jak tim, dali su 11 golova u domaćem prvenstvu do sada. Biće težak ispit, ali verujemo u svoje mogućnosti. Imaćemo svoje šanse, probaćemo da ih iskoristimo, počeo je Juričić razgovor za Sport1.

Potom je pričao i o susretima sa Didelanžom, osvrnuvši se na poraz kod kuće, a potom i preokret u revanšu.

Plan je bio da stavimo dva krila u vrh napada i da igramo visok presing. Primili smo taj gol, što je značilo da imamo dva gola zaostatka. Međutim, ovaj tim ima karakter, verovali smo da možemo da okrenemo meč i da pobedimo.

Za sam kraj istakao je da redovno prati bosansku ligu i da je od Lalatovićevog Borca očekivao mnogo više.

– Redovno pratim bosansku ligu. Krivo mi je zbog Zrinjskog, bio je bolji od Šerifa. Žao mi je i Veleža koji je izgubio prvi meč. Tuzla siti se dobro pokazao protiv AZ Alkmara, ima šansu. Borac iz Banjaluke me razočarao, očekivao sam da će lako proći, ali danas svi igraju fudbal i to nije više floskula, zaključio je Juričić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter