0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA PRIČAO O POJAČANJIMA: Najavio 2 bitna potpisa – Zvezda je jača posle svakog prelaznog roka!

Objavljeno: 27.07.22 u 16:58

Nada se brzom dogovoru.

FK Crvena zvezda danas je napravio sjajan potez, produživši ugovor sa kapitenom Milanom Borjanom, koji bi karijeru trebao da završi u crveno-belom dresu. Povodom toga, na konferenciji se obratio i Mitar Mrkela, koji je istakao da se Zvezda i u ovom prelaznom roku trudila da se što bolje pojača.

Trudili smo se, ne samo u ovom prelaznom roku, već u svakom da budemo što jači. Mislim da je za nas jako važno da su svi naši nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima, a u ovom prelaznom roku smo doveli nekoliko mladih igrača i Pešića. Osetno smo jači, stigli su igrači tamo gde je trebalo i sa ovim potpisom uz sastav koji imamo, kao i pridošlicama, svima smo stavili do znanja da ispunjavamo naše obaveze i date reči da Zvezda posle svakog prelaznog roka mora da bude jača, počeo je Mrkela i dodao:

Queensy Menig Guelor Kanga Sekou Sanogo Crvena Zvezda – Partizan, derbi, derby, Superliga, Super Liga Srbije16.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Poslednjih pet godina smo svake sezone bili sve bolji i postizali bolje rezultate, želimo da tako bude i sad. Verujem da možemo mnogo u Evropi, imamo velike ambicije, ali i tim, tako da ambicije imaju realnu osnovu. Već na prvoj sledećoj utakmici ćemo to pokazati.

Potom je otkrio i da se trenutno pregovara sa Kangom i Sanogom oko produžetka saradnje, kao i da se nada brzom dogovoru.

U prevogorima smo sa Kangom i Sanogom, dvojicom važnih igrača. Samo njih dvojica su od tih starijih igrača koji su doprineli rezultatima, ostali na tome da im ugovori brzo ističu – Sanogu za šest meseci, a Kangi za godinu dana. Nadam se da ćemo se uskoro dogovoriti – rekao je Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter