1
Evropske lige

Sergej Milinkovic Savic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ŠOK NA APENINIMA: SMS odbio najbogatiji klub na svetu!

Objavljeno: 27.07.22 u 08:10

Sergej Milinković Savić će kako stvari stoje još malo ostati igrač Lacija!

Kako prenose evropski mediji, Sergej nije bio zadovoljan sa ličnim uslovima koji su mu ponuđeni. Već dugo se priča gde će sjajni vezista nastaviti karijeru, a u poslednje vreme kao glavni favoriti izdvojili su se klubovi iz Premijer lige.

„Korijere delo Sport“ je preneo da je Savić odbio ni manje ni više nego Arsenal i Njukasl.

Piše da su oba kluba, i „Tobdžije“ i „Svrake“ poslale ponudu od 55 miliona evropskih novčanica za našeg asa, ali Lacio nije ni morao da odgovara, jer lični uslovi koji su bili ponuđeni Saviću, jednostavno nisu bili po njegovoj meri.

Milinković ima ugovor na još dve sezone sa klubom iz Rima. Više puta je isticao da bi najviše voleo da ostane da igra u Seriji A.

0
0

1 Komentara

  1. Kažete bez kraja po nalogu dilera fudbalera, nikakvog igrača Kežmana koji kupuje tzv novinare da hvale robu koju prodaje. Prvo se poubojaše Real, Barselona i ostali za 150 miliona, ali ih je on odbio, kad bi se zezali. Čudo kako kažete bez kraja. Uspeli ste da ga lažima uvalite u reprezentaciju, ali, iako razbija tamo a veliki svetski klubovi se kolju oko njega, on ih ipak meće pa će još malo da čini uslugu i da usrećuje Lacio (blago njemu). Jasno mi je da su vam plate bedne, s obzirom šta i kako pišete, ali me ipak zanima koliko vas plaća diler Kežman. Procenjujem da je cena jedna rakija brlja po glavi plaćenika. Uskoro niko neće čitati bljuvotine koje pišete a od te jedne rakije nećete moći da opstanete u BG. Šta ćete onda? Ako ona šaka jada koji čitaju ovo mogu da podnesu vaše laži, onda za bolje i nisu. Čitam te da pustiš ovp a onda ću da te predložila za selonačelnika kad se vratiš iz BG.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter