0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLAHOVIĆ JE SPREMAN: Srbin izveo majstoriju na treningu i oduševio Alegrija i saigrače (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.22 u 08:29

Sjajan potez Srbina na treningu.

Dušan Vlahović, reprezentativac Srbije, pokazao je magiju, saigračima Juventusa, ali i treneru ‘sare dame’ Masimilijanu Alegriju.

Naime, Alegri, Vlahović i Veston Mekeni su posle jednog treninga odlučili da se takmiče sa nešto manje od 20 metara, ko će pogoditi prečku. Na kraju, Srbin je pobedio.

Nije najbolje krenulo, jer se Mekeni propisno obrukao prilikom prvog šuta. Međutim, prvi je i pogodio prečku pre nego što je to isto uradio i Alegri. Vlahović je bio pod pritiskom da se plasirao u drugi krug i uspeo je.

Tada su Mekeni i Alegri posustali i nisu uspeli da pogode prečku, međutim, to nije bio problem za nekadašnjeg igrača Partizana. Vlahović je uspeo ponovo da pogodi prečku, a potom je trijumfalno pnapustio trening uz opasku da ‘uvek pobedi kada igra sa trenerom’.


(VIDEO:YouTube/Juventus)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter