0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Luis Suarez celebrates after scoring during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

SADA JE SVE ZVANIČNO, SUAREZ SE VRATIO U SVOJ NEKADAŠNJI KLUB: Navijači su u transu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.22 u 23:23

Na dobro poznatoj lokaciji!

Urugvajski napadač Luis Suarez odlučio je da se vrati u Klub Nasional. Mesto gde je napravio svoje prve profesionalne fudbalske korake i gde je po prvi put privukao pažnju ozbiljnih evropskih skauta.

Nasional je napustio sada već davne 2006. godine kada je prešao u Groningem, a od tada je nastupao još za Ajaks, Liverpul, Barselonu i Atletiko Madrid. Godinama u nazad se etablirao kao jedan od najboljih napadača na svetu, pa nema nikakve sumnje da će biti od velike pomoći svom nekadašnjem klubu.

‘Postigao sam dogovor sa Nasionalom, imam dogovor da im se pridružim, nisam mogao da kažem ‘ne’ ovakvoj prilici. Nadam se da će se sve rešiti brzo i da će uskoro biti zvanično.’ – rekao je Suarez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter