0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MITROVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Fulam dao milione za novog igrača

Objavljeno: 26.07.22 u 10:55

Očekuje se da bude efikasnija navala ‘kotidžersa’.

Manor Solomon, izraelski fudbaler, novi je igrač Fulama, potrvdio je klub iz Londona, kao i da je potpisao ugovor do kraja juna 2023. godine.

Solomon i Fulam su potpisali jednogodišnji ugovor, vredan sedam i po miliona evra, a do njega je došlo zbog posebnog pravila o fudbalerima koji su nastupali u Ukrajini. Naime, njemu se ukazala mogućnost da zbog rata suspenduje svoj ugovor, koji ima potpisan sa Šahtjorom i promeni klub.

Novajlija u London stiže kao ofanzivac koji je za Šahtjor odigrao 106 utakmica, postigao 22 gola i upisao osam asistencija.

Za reprezentaciju Izraela do sada je nastupio 30 puta, a biće podrška u napadu za Aleksandra Mitrovića, a ujedno je i treće pojačanje Fulama, posle Žoao Palinja iz Sportinga i Andreas Pereira iz Mančester junajteda.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter