0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIĆ ODUŠEVLJEN BRĐANIMA: ‘Video sam prelep gol Mijailovića, Čukarički će praviti sjajne rezultate sa Kerkezom!’

Objavljeno: 26.07.22 u 15:18

Pohvale na račun belo-crnih stižu iz italijanske prestonice!

Nemanja Matić, prvotimac Rome i nekadašnji reprezentativac Srbije bio je oduševljen evrogolom Srđana Mijailovića u duelu protiv Rasing Uniona u Luksemburgu, pa je odmah i čestitao na društvenim mrežama vezisti Čukaričkog.

– Pratio sam rezultat Čukaričkog prošlog četvrtka, video naravno prelep pogodak Srđana Mijailovića i čestitao mu na tome. Drago mi je kad naš klub odigra dobru utakmicu i ostvari dobar rezultat – kazao je Nemanja Matić.

Matić je potom pohlavno govorio o šefu struke Brđana, uz naglasak da veruje u njegov rad.

– Dušan Kerkez je odličan stručnjak i sjajan čovek. Siguran sam da će Čukarički sa njim beležiti dobre rezultate. Želim ovom klubu svako dobro – poručio je Matić.

Podsetimo, Čukarički će u četvrtak od 20 časova na stadionu na Banovom brdu igrati revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Rasing Uniona iz Luksemburga, u prvom susretu belo-crni su slavili sa 4:1. Pobednik ovog dvomeča igraće u trećoj rundi protiv holandskog Tventea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter