0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 14: Adem Ljajic of Serbia looks on prior to the UEFA Euro 2020 Qualifier Group B match between Serbia and Luxembourg on November 14, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

LJAJIĆ OSTAJE U TURSKOJ: Novi član elitnog društva želi bivšeg reprezntativca Srbije

Objavljeno: 26.07.22 u 13:58

Sve bi trebalo uskoro da bude rešeno.

Adem Ljajić, bivši reprezentativac Srbije, tokom ovog leta kao slobodan igrač u potrazi je za novim klubom. On je nakon tri sezone napustio Bešiktaš i dugo se spekuliše gde bi mogao da ode. Deluje da je sada najbliži Bodumspor, javljaju turski mediji.

Iako se govorilo da bi ponovo mogao da obuče crno-beli dres Partizana, ali i Bodumspor želi da se pojača i ostane u ligi, pošto je to tim koji je tek obezbedio ulazak u elitu. Bodumspor je inače nedavno doveo i prvog inostranog fudbalera od svog nastanka, a ukoliko se Ljajić odluči za ovakav potez, on će im postati drugi inostrani fudbaler.

Ovaj 30-godišnjak je ponikao u Partizanu i igrao je za taj klub sve do 2010. godine kada je za nešto manje od sedam milion otišao u Fiorentinu. Potom sledi za 12 miliona evra transfer u Romu, pa Inter, Torino i onda Bešiktaš. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 47 utakmica i postigao devet golova.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter