0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost Voli

KAPITEN OSTAJE: Šehović veran Budućnosti, stigao novi ugovor

Objavljeno: 26.07.22 u 12:27

Iskusni košarkaš će predvoditi Plave i naredne sezone.

Budućnost uveliko slaže tim za narednu sezonu u kojoj se očekuje da u najmanju ruku ponovi učinak iz prošle, u kojoj je osvjila duplu krunu u Crnoj Gori i igrala polufinale ABA lige, odnosno Top osam Evrokupa.

I naredne sezone tim iz „Moraće“ će predvoditi iskusni Suad Šehović. On je u klubu d 2013. godine, a tokom karijere je branio boje Bosne, Olimpije, Budivelnika, Himika.

Podsetimo, pored trenera Vladimira Jovanovića, uz momke koji su imali važeće ugovore sa ekipom Budućnosti – Igor Drobnjak, Edin Atić, u sezoni koja sledi ovog klua, nosiće Kenan Kamenjaš, Aleksa Ilić, Kamerun Rejnolds, Fil But, Tre Bel Hejns.

Budućnost sezonu u ABA ligi otvara duelom sa ekipom Splita na svom parketu, dok će se u grupnoj fazi Evrokupa takmčiti sa Turk Telekomom, Gran Kanarijom, Slaskom, Londonom, Hapoelom iz Tel Aviva, Trentom, Hamburgom, Parizom i Promiteasom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter