2
Domaći fudbal

Foto: Starsport

JOŠ JEDAN POVRATNIK NA MARAKANI: Ove nedelje će pasti potpis! (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.22 u 19:52

Crvena zvezda nastavlja praksu da dovodi nove stare fudbalere, a drugi povratnik ovog leta, posle Pešića, biće Nemanja Milunović!

U toku je jedan od najboljih prelaznih rokova za Crvenu zvezdu u poslednjih nekoliko godina. Da podsetimo, crveno-bele su ovog leta do sada pojačali Kings Kangva, Osman Bukari, Stefan Mitrović i Aleksandar Pešić.

Prva tri pojačanja su postigli prvence na debitantskim mečevima i pokazali da je reč o odličnim igračima, dok o Pešiću i Milunoviću ne treba trošiti reči, jer su se već dokazali zvezdaškoj javnosti.

Milunović je sa Crvenom zvezdom osvojio tri titule šampiona Srbije, kao i jedan Kup. Do sada je odigrao 87 utakmica za Zvezdu, postigao 10 golova i upisao dve asistencije. Jedan je od retkih fudbalera koji je za crveno-bele pogađao u dva najelitnija evropska klupska takmičenja. Iako igra na poziciji centralnog beka, to mu je za rukom pošlo na mečevima protiv Olimpijakosa na Marakani (Liga šampiona), kao i protiv Genta u Belgiji (Liga Evrope).

Uprava Crvene zvezde radi odličan posao i stvara najjači tim crveno-belih u 21. veku!

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter