0
Domaći fudbal

Foto: FK Radnički Niš

IZ LAZAREVCA U NIŠ: Stojanović novi fudbaler Radničkog!

Objavljeno: 26.07.22 u 19:26

Novi fudbaler niškog Radničkog je Andreja Stojanović, koji na Čair stiže iz iz Kolubare.

Standardni prvotimac ekipe iz Lazarevca u prethodnoj sezoni, nastupa na poziciji levog beka i levog krila. Ima 23 godine, prošao je mlađe kategorije Čukaričkog, a seniorsku karijeru počeo je u dresu Zemuna. U Kolubari je bio saigrač aktuelnom sportskom direktoru Radničkog Aleksandru Jovanoviću, što mu je svakako dodatna preporuka.

Krase ga brzina, kvalitetan centaršut i podjednako dobra igra u oba pravca, pa se očekuje da će on biti ozbiljno pojačanje za sastav Tomislava Sivića.

Zanimljivo je da je Stojanović u prethodnom kolu trebalo da igra za Kolubaru baš protiv Radničkog, ali je taj susret odložen.

-Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub i veliko mi je zadovoljstvo što ću imati priliku da sarađujem sa trenerom Sivićem. Mislim da se ja uklapam u njegovu viziju fudbala. Spreman sam da odmah pomognem ekipi. Neću imati pravo da igram revanš protiv Gzire, ali verujem da će moji novi saigrači uspešno odraditi posao i da ću zaigrati protiv Volfsbergera. Biću na raspolaganju već u nedelju za meč sa TSC-om. Smatram da mi neće biti potrebno puno vremena da se uklopim ovde u Nišu. Neke igrače poznajem od ranije, a odgledao sam sve utakmice Radničkog ove sezone i video sam jako puno kvaliteta. Siguran sam da je pred nama veoma uspešna sezona – rekao je Stojanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter