0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI OSTAJU BEZ VELIKOG POJAČANJA: Golgeter bliži odlasku u Seriju A!

Objavljeno: 26.07.22 u 09:58

Uveliko traju pregovori.

Iako je delovalo u jednom momentu da je Crvena zvezda blizu dogovora sa Sirilom Desersom, ipak bi mogla da ostane bez najvećeg pojačanja ovog leta.

Mediji spekulišu da je imao načelan dogovor sa upravom srpskog šampiona, ali on i dalje kao primarni cilj ima angažman sa nekim od klubova iz pet najjačih evropskih liga. S obzirom da mu je stigla ponuda iz Serije A, deluje da crveno-beli ostaju bez pojačanja.

U pitanju je novajlija Kremoneze koji je, kako tvrdi poznati transfer novinar Đanluka Di Marcio, obavio pregovore sa prošlogodišnjim najboljim strelcom Lige konferencija, koji su ušli u poodmaklu fazu.

Nigerijac je prošle sezone bi na pozajmici u Fejenordu, gde je eksplodirao i postigao 21 gol na 47 utakmica, te i sam ističe da bi voleo da dođe u Italiju.

– Postoje razgovori, sve je konačno počelo da se kreće. Možda nije najveći klub, ali Serija A je vrhunsko takmičenje. Sanjam da zaigram tamo, poručio je sam napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter