0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE DA OBEZBEDE SEZONSKU ULAZNICU: Evo koje benefite imaju sezonci!

Objavljeno: 25.07.22 u 15:20

Crveno-beli smatraju da je ispred njih jedna od najvažnijih sezona u istoriji kluba!

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-Sezonske ulaznice za aktuelnu takmičarsku godinu koju je Crvena zvezda počela impozantno sa tri ostvarena trijumfa biće u prodaji do petka – 29. jula. Zvezdaši znaju da prepoznaju momenat i zbog toga smo sigurni da će svi oni koji se još uvek nisu obezbedili kada je reč o godišnjim ulaznicama, učiniti to što pre, jer ispred nas je jedna od najvažnijih sezona u istoriji kluba.

Tri utakmice – tri pobede i gol razlika 11:1. Reklo bi se da su izabranici Dejana Stankovića našpanovani za sve izazove koji ih očekuju u sezoni koja je istorijska i jedna od najvažnijih u istoriji kluba, jer prvak Srbije ide direktno u Ligu šampiona. To je teoretski druga Liga šampiona koju bi mogli da obezbedimo ove godine, a kada je reč o prvoj, ona se „lomi“, sad u avgustu, mesecu koji sledi, gde će nam naredni rival biti bolji iz dvomeča Pjunik – Didelanž. Ipak, prvi izazov je Radnik u petak od 21 čas.

FOTO: FK Crvena zvezda

Podrška sa tribina je od dragocenog značaja, na oba fronta. A posedovanje sezonske karte je ipak nešto više, posebno, porodična tradicija. U porodici mislimo jedni na druge, zbog toga smo za sezonce obezbedili i različite benefite:

1. Rezervisano mesto
2. Sezonske karte važe za oba kola kvalifikacija za UEFA takmičenja
3. Pravo preče kupovine paketa grupne faze UEFA takmičenja sa popustom od 30 %
4. Pravo preče kupovine karata za prolećnu sezonu UEFA takmičenja
5. Niža cena naredne sezone
6. Prioritet pri manjem kapacitetu

I ne samo to, pripremili smo vam i nagradnu igru, u kojoj će srećni sezonac imati tu čast i privilegiju da ide sa Crvenom zvezdom na prvo evropsko gostovanje – 9. avgusta, i sa sobom povede osobu po izboru. Srećnog pobednika, izvlačiće naši prvotimci.

Tako da, ukoliko još uvek niste postali sezonac kluba za koji dišete, to možete da učinite onlajn i da samo uz nekoliko klikova dokažete privrženost crveno-belij bojama: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html ili u Servisu za članstvo – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter