0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

ŽARKO LAZETIĆ ISKRENO: Nijedan meč sa Zvezdom i Partizanom nismo žrtvovali! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.22 u 22:20

Žarko Lazetić gostovao je u emisiji „Pregled kola“ na televiziji Arena sport i objasnio svoju burnu izjavu nakon meča protiv Partizana.

Naime, bivši fudbaler i trener crno-belih, sada kao šef stručnog štaba TSC-a remizirao je sa Partizanom u Beogradu rezultatom 0:0. U izjavi nakon meča izmeđuostalog je razočarano rekao da će svi pričati o tome kako je prvenstvo posle tri kola gotovo, a da niko neće pomenuti odličnu partiju njegove ekipe.

U večerašnjoj emisiji koja se na Areni sport emituje nakon svakog kompletiranog kola, Lazetić je objasnio svoju burnu izjavu svakome ko je nije shvatio na pravi način.

„Bio sam nervozan kada sam to rekao, jer nismo pobedili. Takve emocije su i realne posle utakmice, ali kada sam pogledao meč, zadovoljniji sam tom utakmicom nego onom sa Čukarickim, koju smo dobili 4:1. Kako je naš tim izgledao, koliko smo šansi stvorili i nametnuli, nekad rezultat ne isprati ono što se radi na terenu i na kraju nisam bio toliko nezadvoljan kao što je izgledalo neposredno po završetku meča u Humskoj. Protiv Partizana smo odigrali dobro, naročito u prvom poluvremenu, kada smo imali šanse iz prekida„.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTSKE VESTI HotSport (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter