0
Evropske lige

Foto: Starsport

VEST HEM NUDI 12, AJNTRAHT TRAŽI 20 MILIONA ZA KOSTIĆA: Čeka se rasplet!

Objavljeno: 25.07.22 u 23:38

Eksplodirao je srpski reprezentativac u sezoni za nama u kojoj je sa nemačkom ekipom osvojio Ligu Evrope i dobio epitet najboljeg igrača takmičenja.

Mnogi klubovi želeli su da ga vide u svojim redovima, a delovalo je da je Kostić na korak od prelaska u Seriju A, jer su Inter i Juventus imali jaku želju da ga dovedu. Ipak, tada se brzonogo krilo odlučilo da produži ugovor sa timom iz Frankfurta, Inter je odustao, a Juventus procenio da mu je isplativije da potpiše Anhela Di Mariju.

Kostić je privukao pažnju trenera Dejvida Mojesa u polufinalnim mečevima Lige Evrope baš sa Vest Hemom, pa su „Čekićari“ poslali i zvaničnu ponudu Ajntrahtu, od 12 miliona evra, ali to neće zadovoljiti apetite nemačkog predstavnika u ovosezonskoj Ligi šampiona, koji smatraju da im se ne isplati da puste najboljeg igrača za cifru ispod 15 miliona.

Vest Hem je ujedno i jedini klub koji se u sledećoj sezoni neće takmičiti u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju od svih zainteresovanih za Kostića ovog leta i možda će upravo ovaj podatak presuditi u odluci srpskog reprezentativca.

Filip Kostić će prvog novembra napuniti 30 godina, a moramo istaći da u njegovoj bogatoj karijeri fale samo nastupi u Ligi šampiona, a još bi veća stvar bila da u najelitnijem takmičenju debituje u klubu kojem je najvećom zaslugom on doneo evropski trofej posle 42 godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter