0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ: ‘Polako hvatamo zalet za ono što nas čeka!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.22 u 12:21

Crveno-beli su jedini tim sa maksimalnim učinkom na startu šampionata!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost u Lučanima rezultatom 1:2 u okviru trećeg kola Superlige Srbije. Izuzetno teška i zahtevna utakmica je iza pulena Dejana Stankovića koji su osvojili važna tri boda.

– Zahtevna utakmica sa dosta faulova, prekida, specifične igre ekipe Mladosti koja ide po celom na terenu i igra 1 na 1. To je bilo malo frustrirajuće za naše momke u veznom redu, ali smo uspeli da izdržimo, kontrolišemo igru, budemo mirni i dođemo do dva gola. Jeftino smo primili gol. Ne smemo da dozvoljavamo da se protivnik vraća u „žive“, da imaju posle toga još korner, dva, iz kojih mogu da nas iznenade, te da u utakmici koju smo držali pod kontrolom – izgubimo bodove. Bilo je dobrih stvari, ali i onih koje moraju da budu bolje. Odnosom i ciljom sam zadovoljan – osvojena su tri boda. Ne može svaka utakmica da se dobije sa dva, tri, četiri gola razlike, iako smo imali naše šanse u drugom poluvremenu, ali sam zadovoljan. Idemo dalje, sledi Radnik, potom Evropa i polako hvatamo zalet za ono što nas čeka – rekao je Stanković.

Čestitao je Stanković mladom Mitroviću prvenac u dresu Crvene zvezde.

– To je samo prvenac, čestitam mu na tome, ali ga očekuje dug put. Mora na svakoj utakmici da se dokazuje i pokazuje, te da ostavlja celog sebe na terenu. Koliko sam stigao da ga upoznam, imam samo reči hvale i drago mi je što je postigao gol. To će dosta uticati na njegovu motivaciju da nastavi još jače. Čestitam momcima, a hvala i navijačima. Kad su oni iza klupe – osećamo se sigurno – podvukao je Stanković

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter