1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

„PARTIZANOVCI“ OSAKATILI SVOJ KLUB: Za 5 sezona, bivši fudbaleri i treneri crno-belih oteli Partizanu 18 bodova!

Objavljeno: 25.07.22 u 20:59

Žarko Lazetić postao je novi stari dželat crno-belih, dok je Saša Ilić u sezoni za nama remijem protiv Partizana praktično rešio pitanje šampiona Srbije.

Crvena zvezda vlada domaćim fudbalom već pet godina u nizu, a iako je prošlo samo tri kola ovosezonske Superlige, smeši im se i šesta uzasopna titula. Sve to mahom zahvaljujući bivšim igračima i trenerima crno-belih.

Ironija je što je prvi stručnjak koji je oduzeo bodove Partizanu u ovih pet godina, bio upravo sadašnji trener kluba iz Humske, Ilija Stolica! On je tada kao trener Voždovca, 2017. godine savladao tim koji je predvodio Miroslav Đukić i to ubedljivo, 3:1.

Sledeći „Partizanovac“ koji je sapleo svoj nekadašnji klub bio je Darko Tešović, koji je kao trener Mačve remizirao protiv svog nekadašnjeg kluba, 2018. godine bilo je 0:0.

2019. i 2020. godine koban po Partizan bio je preminuli Zoltan Sabo, koji je dva puta u istoj sezoni odneo čak 4 boda Savi Miloševiću kao trener TSC-a, oba meča završena su sa 1:1.

Aleksandar Stanojević je imao tri kiksa protiv nekadašnjih članova Partizana, prvo mu je na put stao Milan Đuričić, nekadašnji saradnik Sava Miloševića, koji je kao trener Radničkog iz Niša odneo sva tri boda pobedom od 1:0. Drugi koji je svom klubu oduzeo bodove bio je već pomenuti Žarko Lazetić, kao šef stručnog štaba Metalca odigrao je 1:1 sa Partizanom, dok je treći najveća legenda kluba, Saša Ilić, koji je sa Čukaričkim remizirao (0:0) i praktično obezbedio crveno-belima prošlosezonsku titulu.

0
0

1 Komentara

  1. To su Partizanovci….njima Neve biti drago sto Partizan nije šampion, ali pre svega su posteno ljudi.
    Nisu djubrad koja izvodi decu protiv „svoga“ tima, niti im i pre utakmice cestitaju na pobjedi i tituli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter