0
Fudbal

Foto: Starsport

ODLIČAN START SEZONE: Saša Ilić posle prva tri kola osvojio 7 bodova! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.22 u 21:58

Bivši fudbalski as Partizana je još prošle sezone kao trener Čukaričkog, dao naznake da će imati više nego dobru trenersku karijeru, a to potvrđuje i na čelu CSKA iz Sofije.

Ne pruža baš sjajne partije vicešampion Bugarske, ali rezultati su tu. Ostvarili su izabranici Saše Ilića večeras i drugu pobedu u domaćem šampionatu, savladavši Černo more rezultatom 1:0. Najveće zasluge za minimalnu pobedu idu upravo legendi Partizana. Naime, Ilić je u 76. minutu izvršio ključnu izmenu i na teren poslao 20-godišnjeg Asena Dončeva koji je samo dva minuta kasnije postigao prvenac u seniorskom fudbalu iz prvog kontakta sa loptom.

CSKA iz Sofije će u četvrtak igrati i revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige konferencije protiv ekipe Makedonija Đorđe Petrov. Prvi meč odigran je u Skoplju, a mreže su mirovale svih 90 minuta. Imaće priliku izabranici Saše Ilića da pobedom prođu u narednu rundu gde će se sastati sa boljim iz dvomeča Sent Patriks – Mura, koji su u prvom meču u Irskoj remizirali rezultatom 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter