0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

NOVO POMERANJE: Odložena utakmica između Vojvodine i Zvezde!

Objavljeno: 25.07.22 u 13:20

Poznat je razlog pomerenja datuma odigravanja!

Susret 5. kola Mozzart bet Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koji je planiran za 6. avgust, biće odložen zbog obaveza aktuelnog šampiona u kvalfikacijama za najprestižnije evropsko takmičenje, saznaje ‘Mozzart Sport‘.

Duel između Stare dame i Crvene zvezde biće na programu 19. novembra, a prema sporazumu rukovodioca SLS i klubova, dozvoljeno je samo jedno pomerenje.

Zvezdu u narednom kolu očekuje utakmicu protiv Radnika iz Surdulice, koja je na programu u petak na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Kada je u pitanju borba za plasman u Ligu šampiona, crveno-beli u 3. kolu kvalifikacija čekaju boljeg iz duela Pjunik – Didelanž. Predstavnik Luksemburga je u prvom meču na gostovanju Pjuniku slavio sa minimalnih 0:1. Ekipa Dejana Stankovića će 3. avgusta biti domaćin pobedniku ovog dvomeča, dok je revanš zakazan za sedam dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter