1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

NIŠLIJE SPREMILE TRI ‘TRANSFER BOMBE’: Dovode bivšeg napadača Kelna i Verdera i igrača kog su hteli ‘večiti’

Objavljeno: 25.07.22 u 10:29

Uprava Radničkog iz Niša uveliko radi na jačanju igračkog kadar.

Prva zvezda koja bi trebalo da stigne na ‘Čair’ jeste Entoni Udžah, koji je u poodmaklim pregovorima sa ovim klubom, navodi ‘Sportski žurnal’. Fudbaler Union Berlina ima bogato iskustvo i potreban kvalitet koji je sticao i igrajući za Verder, Keln, Majnc, a karijeru bi mogao da oživi u gradu na Nišavi, nakon što je imao problema sa povredom meniskusa.

U narednih tri dana, najkasnije do utakmice sa Gzirom trebalo bi da se završe pregovori Ivice Tončeva sa Udžahom, tridesetjednogodišnjim krilnim napadačem koji je za reprezentaciju Nigerije debitovao 2013. godine i odigrao sedam utakmica, navodi pomenuti izvor.

Druga bomba je Etongu Amagu Ignjas Teri, koji stiže iz Fortune kao reprezentativac Kameruna. U pitanju je štoper koji koristi levu nogu, dok je u karijeri igrao i na poziciji levog beka. U Nišu uveliko rade na ovom poslu, a u toku je pribavljanje vize za robusnog Kamerunca.

Treće pojačanje bi trebalo da predstavlja Andreja Stojanović. On bi trebalo da bude predstavljen u toku dana ili sutra, pošto je navodno čitav posao već završen. U Radničkom su bili skeptični što je Stojanović na poslednjoj utakmici Kolubare protiv Crvene zvezde na Marakani igrao samo poluvreme u kojem je Zvezda za prvih 45 minuta postigla čak pet golova, ali na kraju nisu želeli da odustanu od igrača koji je, navodno, prošle sezone bio na radaru Crvene zvezde i Partizana.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Hitno pojacati odbranu,to mora biti prioritet. MladostL.,Javor i Radnik imaju pristojne centralne bekove.Potrebno je hitno intervenisati,pokusati u LK uraditi nesto vise.Ulog je veliki,em sansa da se udje u grupnu fazu KL ,em da se osvoji 1-5 pozicija u sampionatu! Radnicki ima dosta pristojan tim ali je odbrana vrlo porozna i ,cini mi se, „zanemarena“ sto se tice kvaliteta! Pa, uzmite na godinu dana penzosa iz Teleoptika na jednu sezonu!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter