0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

NIDAM ODUŠEVLJEN ALIMPIJEVIĆEM: ‘Bio je više nego spreman! Dve nedelje nam je puštao snimke Grobara!’

Objavljeno: 25.07.22 u 14:52

Iskusni košarkaš čestitao treneru na pripremi utakmice!

Neverovatan rezultat ostvarili su košarkaši TutiFruti Bursaspora plasmanom u finale Evrokupa prethodne sezone. Najveće iznenađenje takmičenja bila je turska ekipa, koja je na blistavom putu do uspeha eliminisala i beogradski Partizan u krcatoj Areni.

Ekipu su do uspeha predvodili lideri poput Džona Holanda, Endrua Endrjusa i Derika Nidama. Upravo je iskusni Amerikanac (Nidam), koji poseduje crnogorsko državljanstvo, govorio za ‘Jurohups‘ o treneru Dušanu Alimpijeviću i pripremi duela sa crno-belima.

-Utakmica sa Partizanom je za mene bila mučenja. Dušan (Alimpijević) je Srbin, to svi znaju i znao je šta nas čeka. Rekao nam je da moramo da igramo na najvećoj, a ne maloj sceni i da moramo da igramo pred bukom navijača, da moramo se naviknemo. Otišli smo na sledeći trening, zagrejali smo se, a on je dao znak nekome sa tribina i uključili su skandiranje navijača, cela arena je postala previše bučna. Nismo čuli ništa, a to je radio dve nedelje. Igramo utakmicu u ligi, ali čujemo skandiranje navijača. Samo je govorio da moramo biti spremni. Radimo ofanzivnu obuku „5 na 0“, a ništa ne čujemo, pričamo samo očima i signalima rukama. Pred 20.000 ljudi nam je bilo komfrono – kazao je Nidam za ‘Jurohups’ i dodao:

-Čestitam treneru na toj utakmici. Bio je više nego spreman za sve – konstatovao je Nidam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter