1
Evropske lige

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LALATOVIĆ PONOVO BESAN: ‘Da sam znao da ćemo biti cirkus, ne bih dolazio u Borac’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.22 u 08:58

Trener Borca vidno je bio nezadovoljan uslovima.

Fudbaleri Borca iz Banjaluke nikako ne mogu da uhvate ritam na početku nove sezone, pošto su posle debakla na Farskim Ostrvima protiv ekipe B36 Toršavn i remija sa Slogom iz Doboja, poraženi od Sarajeva (1:3), u derbiju kola.

Na konferenciji za medije nakon utakmice, Nenad Lalatović je istakao da ne bi ni dolazio u Borac, da je znao da će pola utakmica igrati van Banjaluke.

– Na mučnom vremenu u pet sati popodne igrala se utakmica, a meni je to neshvatljivo. Mi radimo terene ovde, a nemamo reflektore… Ne tražim nikakav alibi, Sarajevo je zasluženo pobedilo. Iskreno, da sam znao da neću nijednu utakmicu igrati u Banjaluci i da ćemo kao cirkus ići od grada do grada, ne bih ni došao u Borac. Idemo k’o cirkus i igramo malo tamo, pa malo ‘vamo… Mi smo juče po prvi put izašli na ovaj teren ovde, rekao je Lalatović.

Dodao je potom i da je pobeda gostiju iz Sarajeva bila i više nego zaslužena.

– U prvom poluvremenu je utakmica bila izjednačena, imali smo dve odlične šanse u kojima je njihov golman fantastično reagovao. U drugom delu smo sve radili kontra od onog što treniramo, izgubili smo zasluženo ovaj meč na naše individualne greške. Jako je teško igrati po ovom vremenu, ali pobeda Sarajeva je zaslužena i to je to, zaključio je Lalatović.

(VIDEO:YouTube/FK Borac Banja Luka)

0
0

1 Komentara

  1. Pa cirkus je uvek gde si ti. Ti si bio trener samo tamo gde se kupuju utakmice. A u Borcu izgleda nema para za tako nešto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter