0
Košarka

FOTO: TWITTER

KARI ODBRUSIO KRITIČARIMA: ‘Uvek će biti kontroverzi i onih kojima se nešto ne sviđa’

Objavljeno: 25.07.22 u 11:58

Jedan od najboljih igrača današnjice, odgovorio je na kritike.

Stef Kari, plejmejker Golden Stejta, izjavio je da smatra da je ostavio dubok trag u NBA ligi i da je ponudio ljudima, drugačiji način igranja košarke.

Od 2009. godine kada je stigao među Voriorse, osvojio je četiri prstena NBA lige, a poslednji prošle sezone.

– Da li sam košarku podigao ne veći nivo, ili sam je uništio? Uvek će biti kontroverzi. Kada god neko promeni ili poremeti tradicionalni način igranja, koji se oblikovao godinama ili decenijama, biće onih kojima se sviđa i onih kojima se to ne sviđa, naglasio je Kari.

Plejmejker Golden Stejta je za 13 godina u klubu osvojio brojna priznanja, a prošle sezone je proglašen za najkorisnijeg igrača finala NBA lige, dok je u regularnom delu, to bio srpski centar i as Denver Nagetsa Nikola Jokić.

– Proširujem ljudima pogled na ono što je moguće uraditi na terenu, kako bi mala deca znala da je moguće. Ali za to je potreban rad. Potrebno je vreme, puno vežbe, puno fokusa, predanosti i discipline, ali moguće je, rekao je Kari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter