Foto: Starsport
in ,

GOTOV SASTANAK U PARTIZANU: Stolica ostaje, sportski departman ga ne želi!

Ilija Stolica ostaje trener Partizana!

Čudno vreme u Humskoj 1. Krajenj bizarna situacija. Ivica Iliev i deo sportskog sektora ne želi da Ilija Stolica ostane strateg Partizana. Milorad Vučelić je opet suprotnog mišljenja i želi da Stolica dobije drugu šansu. 

Sastanak je počeo nešto posle 14 časova.

Iliev smatra da je izigran od strane trenera, jer mu je obećan napadački i lepršav fudbal, zbog čega je on isprva želeo da angažuje Savu Miloševića.

Milorad Vučelić smatra da Stolica treba da dobije priliku da „izvadi kestenje iz vatre“ i da če se u nardenim utakmicama što u prvenstvu, što u Evropi videti da li je u tome uspeo.

Stolica nije tražio smenu Ivice Ilieva, jer nije takav čovek, to bi se kosilo sa njegovim principima. Neko je pustio „patku“ iz svoje liče obesti.

Diskusija

Odgovorite
  1. Sta znaci “ deo sportskog sektora „, valjda se zna ko je sportski direktor, ko je dovodio ovu saku jada od pojacanja a da je klub ostao bukvalno bez celog jednog tima !? Ne moze se sa ovakvom ekipom ravnopravno nositi sa rivalima tako da je po meni najmanje kriv trener Stolica. Ovde nije problem u treneru, ovde je problem vec poceo od pre pet godina sa dolaskom ove amaterske i nekompetentne uprave kluba pa tako da je ovo danas samo kulminacija njhovog katastrofalnog rada. Oni moraju otici sto pre, bolje receno, odmah a ne da se kriju iza sastanaka i kradu dragoceno vreme jer u klubu vremena za njih vise nema.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

CSKA KREĆE PO JOŠ JEDNOG SRBINA: Večiti su opet na meti!

CRVENA ZVEZDA PRAVI PROMOCIJU DRESOVA: Sniženje!