1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

GOTOV SASTANAK U PARTIZANU: Stolica ostaje, sportski departman ga ne želi!

Objavljeno: 25.07.22 u 19:24

Ilija Stolica ostaje trener Partizana!

Čudno vreme u Humskoj 1. Krajenj bizarna situacija. Ivica Iliev i deo sportskog sektora ne želi da Ilija Stolica ostane strateg Partizana. Milorad Vučelić je opet suprotnog mišljenja i želi da Stolica dobije drugu šansu. 

Sastanak je počeo nešto posle 14 časova.

Iliev smatra da je izigran od strane trenera, jer mu je obećan napadački i lepršav fudbal, zbog čega je on isprva želeo da angažuje Savu Miloševića.

Milorad Vučelić smatra da Stolica treba da dobije priliku da „izvadi kestenje iz vatre“ i da če se u nardenim utakmicama što u prvenstvu, što u Evropi videti da li je u tome uspeo.

Stolica nije tražio smenu Ivice Ilieva, jer nije takav čovek, to bi se kosilo sa njegovim principima. Neko je pustio „patku“ iz svoje liče obesti.

0
0

1 Komentara

  1. Sta znaci “ deo sportskog sektora „, valjda se zna ko je sportski direktor, ko je dovodio ovu saku jada od pojacanja a da je klub ostao bukvalno bez celog jednog tima !? Ne moze se sa ovakvom ekipom ravnopravno nositi sa rivalima tako da je po meni najmanje kriv trener Stolica. Ovde nije problem u treneru, ovde je problem vec poceo od pre pet godina sa dolaskom ove amaterske i nekompetentne uprave kluba pa tako da je ovo danas samo kulminacija njhovog katastrofalnog rada. Oni moraju otici sto pre, bolje receno, odmah a ne da se kriju iza sastanaka i kradu dragoceno vreme jer u klubu vremena za njih vise nema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter