0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VODI NA POLUVREMENU PROTIV MLADOSTI: Pavkov postigao 4. gol u sezoni i pokazao da je u top formi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.22 u 21:55

Blizu su nove pobede.

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju utakmicu 3. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a rival im je Mladost iz Lučana. Nakon prvih 45 minuta igre, srpski šampion vodi sa 1:0 pogotkom Milana Pavkova.

Igrao se 14. minut kada je Gobeljić poslao loptu sa desne strane u šesnaesterac gostiju. Kapiten Mladosti je loše reagovao i lopta je došla do Pavkova koji je imao lak posao. Ovo je četvrti gol u sezoni za napadača Crvene zvezde, što u slučaju potencijalne prodaje može da ima velikog uticaja.

Iako mečevi domaćeg prvenstva počinju kasnije zbog velikih vrućina, čak je i u ovo doba u Lučanima vrlo sparno. Sudija Živković je zbog toga u 30. minutu poslao igrače na osvežavanje.

U 44. minutu, povredio se i mladi defanzivac Mladosti Vesnić, nakon kontakta sa Pavkovim, ali je stisnuo zube i uspeo da nastavi meč, barem za sada.

FOTO: STARSPORT

Dobra igra crveno-belih svidela se i mnogobrojnim navijačima na stadionu Mladosti, koji su u jednom momentu, pesmom pecnuli večitog rivala ekipu Partizana.Više o tome možete pogledati OVDE!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter