0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA SLAVILA PROTIV MLADOSTI I DODATNO SE ODLEPILA OD PARTIZANA: Debi iz snova Stefana Mitrovića – crveno-beli imaju sjajnog igrača! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.22 u 23:06

Zaslužen trijumf srpskog šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost iz Lučana u trećem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 2:1. Pogotke za domaće postigli su Pavkov i Mitrović, dok je jedini gol za domaće postigao

Igrao se 14. minut kada je Gobeljić poslao loptu sa desne strane u šesnaesterac gostiju. Kapiten Mladosti je loše reagovao i lopta je došla do Pavkova koji je imao lak posao. Ovo je četvrti gol u sezoni za napadača Crvene zvezde, što u slučaju potencijalne prodaje može da ima velikog uticaja.

Iako mečevi domaćeg prvenstva počinju kasnije zbog velikih vrućina, čak je i u ovo doba u Lučanima vrlo sparno. Sudija Živković je zbog toga u 30. minutu poslao igrače na osvežavanje.

FOTO: FK Crvena zvezda

Debi iz snova imao je mladi Stefan Mitrović, novo pojačanje Zvezde koje je stiglo iz Radničkog. On je u igru ušao u drugom poluvremenu, a već je u 71. minutu uspeo da dođe i do prvog pogotka za crveno-bele.

Konačan rezultat, postavio je Nikola Leković, fudbaler Mladosti, pogotkom u 79. minutu. Treba napomenuti da je za Zvezdu zaigrao i Aleksandar Pešić, koji je u 71. minutu ušao u igru umesto Milana Pavkova. Takođe, priliku na ovom susretu dobio je i Ibrahim Mustafa u 83. minutu.

REZULTATI DANAS:

 

Vojvodina – Spartak 0:0

Čukarički – Napredak 1:0

Voždovac – Mladost GAT 0:0

Mladost Lučani – Crvena zvezda 1:2

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter