1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODUŠEVILA NAVIJAČE: Predstavljen je novi dres – ‘Da oživimo duh blistave istorije kluba!’

Objavljeno: 24.07.22 u 11:47

Nastavljaju ‘tradiciju’ oživljavanja retro dresova!

Fudbaleri Crvene zvezde igraju danas duel 3. kola Superlige Srbije. Njihov rival je ekipa Mladosti iz Lučana, a ovaj meč je povod da klub predstavi nove dresove.

‘Retro stil je ponovo u modi, nova garnitura gostujućih dresova je stigla! Po uzoru na dres iz sezone 1988/89, odlučili smo da redizajniramo novo odelo našeg tima i na taj način oživimo duh blistave istorije našeg kluba.’ – stoji na Tviter profilu kluba!

Partizan je juče odigrao nerešno sa ekipom TSC-a, pa bi izabranici Dejana Stankovića eventualnom pobedom u Lučanima uspeli da se odvoje na četiri boda razlike u odnosu na najvećeg rivala!

0
0

1 Komentara

  1. Malo je reci odvratan. Momentalni otkaz svih struktura u klubu zasluznih za izgled zvezdinih dresova u poslednje dve godine! Dokle ce trajati ova cirkusijada sa nosenjem demode dresova pre sto godina? Kad cemo kao svi normalni klubovi poceti da nosimo moderne, savremene dresove, savremenog dizajna i oblika. Kakve su ovo majice za penzionere? Bukvalno fuj. Pogledajte malo dresove Atletiko Madrida, PSVa, ma bilo kog kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter