0
Evropske lige

FOTO: Twitter/screenshot

TUHEL POBESNEO: Nakon poraza od Arsenala, Nemac uputio prozivke novom vlasniku!

Objavljeno: 24.07.22 u 17:24

Tomas Tuhel je pobesneo na svoje igrače nakon četiri primljena gola od Arsenala!

Ovako dalje ne može! Tuhel je besan na situaciju u klubu. Alonso, Aspilikueta, Verner i Ziješ su na izlaznim vratima kluba, vrlo je moguće da im se još neko pridruži, te ne zna koji egrače treba da uigrava. A poslednja dva transfera Kundea i Kimpembea, jednostavno ne mogu da finaliziraju.

„Ne pamtim kad sam poslednji put izgubio dve utakmice zaredom na pripremama. Ove utakmice su mi jako bitne jer ih smatram važnima za atmosferu, osećaj, uigranost i samopouzdanje timaMentalno uopšte nismo bili u utakmici što nije ni iznenađenje pošto veliki broj igrača igrača razmišlja o odlasku iz kluba. Ne možemo da se nadamo bilo čemu drugom dok je takva situacija u klubu. Zašto bi se išta promenilo s istim igračima u timu? Svi u klubu se moramo dogovoriti kako bismo nešto promenili jer trenuno ništa nije dobro. Jedina svetla tačka bio je Kalidu Kulibali koji je odigrao bez greške. Nadigrala nas je ekipa koja uopšte ne igra Ligu šampiona“.

Čelsi je prethodno pobedio Klub Ameriku (2:1) i potom izgubio od Šarlota nakon lošijeg izvođenja penala (1:1), dok je poslednji test pred početak nove sezone u petak protiv Udinezea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter