0
Ostali sportovi
Aleksandar Rakić

FOTO: Info Megapromotion

SRAMOTNE SCENE U LONDONU: Srpski MMA borac iznenada napadnut – „Zauvek ću biti u tvojoj glavi“! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.22 u 20:49

Srbin mu je očitao lekciju svojevremeno.

Srpski MMA borac Aleksandar Rakić, otkrio je da ga je nekadašnji rival Džimi Manuva napao nakon UFC događaja u Londonu. Manuva je prvo nešto dobacio Rakiću, koji na to i nije obratio pažnju, a onda je „na kvarno“ napao Srbina, udarcem u vrat.

Ovo iskustvo, Aleksandar Rakić je podelio na Instagramu uz posebnu poruku Manuvi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar „Rocket“ Rakic (@rakic_ufc)

Džimi Manuva, pi**o, go*** jedno, kakvo sramno ponašanje sinoć. Ljudi, posle UFC London događaja sa obezbeđenjem sam krenuo ka hotelu da bi „gospodin“ nešto dobacio ka meni i nisam čuo šta stvarno, nemam ništa sa njim… Krenuo je da me udari na kvarno dok ne vidim, podlakticom me udario u vrat. Znao si da ću biti sam u Londonu i uradio si to. Toliko si loš gubitnik, hoću da ljudi znaju koliko si smeće od čoveka i zauvek ću biti u tvojoj glavi. Nokautirao sam te i ceo svet je to video. Lepo spavaj i uživaj u penziji, istakao je Rakić.

Podsećamo, Rakić i Manuva su se pre 3 godine borili na UFC Fight Nigh, događaju koji se održao u omiljenoj Areni engleskog borca. Srbin je tada očitao lekciju Manuvi, nokautom za manje od minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter