0
Fudbal

LUXEMBOURG vs SERBIA na Stade de Luxembourg. Luksemburg, 09.10.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Kvalifikacije za svetsko prvenstvo, Luksemburg, Srbija

PROSTO NEVEROVATNO: Dres reprezentacije Srbije povučen je iz prodaje! Obrazloženje je sramotno!

Objavljeno: 24.07.22 u 17:38

Dres fudbalske reprezentacije Srbije jednostavno je nestao sa Puminog sajta!

Već drugi put se ovo dešava, da oprema reprezentacije Srbije nestane sa sajta sportskog giganta. Na sajtu za Nemačko tržište pojavila se majica za zagrevanje, da bi potom sledećeg dana nestala.

Na sajtu za Američko tržište dres se pojavio, mogao naručiti po ceni od 90 dolara plus troškovi isporuke. ali je isto sledećeg dana nestao.

FOTO: Twiter screenshot

Jedan naš navijač je naručio i platio odmah iznos od 60 dolara za dres plus taksa, plus dostava, što ga je ukupno izašlo 90 dolara, ali mu je Puma otkazala porudžbinu bez daljeg objašnjenja.

FOTO: Screenshot

Dresa na sajtu više nema. Da li FSS traži novo dizajnersko rešenje u saradnji sa Pumom?

Kada je dres pre par nedelja pušten u javnost, odmah je naišao na osudu! Prva zamerka je bila to što podseća na dres Crne Gore, kao i što je na leđima spoj ćirilice i latinice. Postoji i opcija da u Kataru „Orlovi“ na teren izađu u starim dresovima!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter