0
Fudbal

FOTO: FK Borac Banja Luka

NOVI TEŽAK PORAZ ZA LALATOVIĆA I BANJALUČKI BORAC: Navijače ovo posebno boli – da li srpski trener odlazi?! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.22 u 20:21

Bili su favoriti.

Fudbaleri banjalučkog Borca koje sa klupe predvodi Nenad Lalatović, doživeli su novi poraz, ovog puta u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Od njih je u derbiju kola, bilo bolje Sarajevo rezultatom 1:3, pa se ponovo postavlja pitanje lalatovićevog ostanka u klubu.

Gosti su u 47. minutu stigli do vođstva, strelac je bio Varešanović, dok je Borac do izjednačenja došao 20-tak minuta kasnije. Tada je mrežu Sarajeva zatresao Mrkajić i kada su se domaći ponadali da mogu do preokreta, u 78. minutu ih je razuverio Kobiljara koji je pogodio za vođstvo svog tima.

Konačan rezultat postavio je Ikić u 88. minutu. Podsećamo, ovo je novi kiks za ekipu Nenada Lalatovića, nakon ispadanja od B36 Toršavna sa Farskih Ostrva, uprkos prednosti od 2:0 iz prvog meča.

Potom su u domaćem šampionatu remizirali sa Slogom iz Doboja, što je novi veliki kis, jer je Borac važio za ogromnog favorita. Lalatović je nakon svega ponudio ostavku, ali su je ljudi iz kluba odbili, dok je nakon poraza od Sarajeva, trenutak za to možda i došao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter