0
Ostali sportovi

FOTO: MUP Srbije

NAŠI REPREZENTATIVCI SE NE ZAUSTAVLJAJU: Dva nova zlata!

Objavljeno: 24.07.22 u 18:08

Srbiji još dva zlata u Roterdamu

Lepe vesti nastavljaju da stižu iz holandskog Roterdama, gde se održava Svetsko prvenstvo sportista policajaca i vatrogasaca. Rvači su nastavili svoje takmičenja i danas smo osvojili još dve medalje, i to zlatne.

U jutarnjem programu Sebastijan Nađ, bio je sjajan u polufinalu, gde je pobedio Nemca Jakobsa Nika, kategorija 77 kg. U borbi za zlato pobedio je jakog Iranca, Rakšani Hamida.

Uz Nađa je kao trener bio proslavljeni rvač Davor Štefanek. On je od organizatora SP dobio wild kard da učestvuje u kategoriji do 82 kg. Štefanek je pristao. U polufinalu za rivala je imao Slovaka Mateja Dela, koji je predao meč. U finalu je imao veliku podršku ostalih naših iz ekspedicije i bio je bolji od Makara Nguana iz Kambodže.

Tako je Srbija već posle drugog dana SP stigla do trećeg zlata. Prvu istorijski medalju za srpske policajce u subotu je osvojio Despić.

FOTO: MUP Srbije

Predsednik Organizacionog odbora SP u Roterdamu, Leri Kolins posetio je naša sportiste, istakavši da je oduševljen kako su delovali na otvaranju ali i na sportskim borilištima. Narednih dana očekujemo lepe rezultate u streljaštvu, tekvondou, karateu i džudou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter