0
Domaći fudbal

Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZETIĆ OTVORENO: ‘Sada će svi da pričaju kako je titula gotova u trećem kolu!’

Objavljeno: 24.07.22 u 08:20

Iskren kao i uvek!

Strateg TSC-a Žarlo Lazetić bio je zadovoljan nakon remija sa Partizanom u okviru trećeg kola Superlige Srbije.

‘Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice, osim nekima koji su gubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kom ne treba da bude.’ – rekao je Lazetić i potom dodao:

Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Nažalost, sad će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo i da je titula gotova u trećem kolu. Možda treba da se razgovara o jednoj fenomenalnoj utakmici gde je bilo svega. Mi smo imali svoje šanse, oni svoje, pritisli su nas naravno. Velika tenzija, svi su kao da je kraj sveta, a tek je počelo. Vidimo da Zvezda pobeđuje sve lagano u poslednjih pet godina, sve je to ok, ali mislim da ima prostora da se priča o mnogo dobrih stvari danas!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter