0
Evropske lige

(190915) -- FLORENCE, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Fiorentina's Nikola Milenkovic (R) vies with FC Juventus' Gonzalo Higuain during the Serie A soccer match between Fiorentina and Juventus in Florence, Italy, Sept. 14, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

FIORENTINA SILOVITA, JOVIĆ PROMAŠIO PENAL: Trener se nada ostanku Milenkovića!

Objavljeno: 24.07.22 u 09:24

Lagana pobeda!

Fiorentina je sa 4:0 lagano savladala ekipu Triestine u okviru priprema za narednu sezonu Serije A. Pri rezultatu 2:0, srpski napadač Luka Jović bio je neprecizan sa bele tačke, a do kraja susreta se nije upisao u listu strelaca. Trener Fiorentine, Vinćenco Italijano nakon meča rekao je da se nada ostanku Nikole Milenkovića!

‘Nadam se da će Nikola ostati igrač Fiorentine. Savršeno se uklapa u filozofiju naše igre. On je veliki profesionalac i bilo bi jako teško nadomestiti njegov odlazak. On je vrhunski fudbaler koji će nastupiti na Svetskom prvenstvu, tako da se nadam da će ostati sa nama.’ – izjavio je Italijano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter