0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DELIJE POZIVAJU SVE PRISTALICE NA PRVU EVROPSKU UTAKMICU: Jedan detalj je posebno važan – 3.8. na Marakanu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.22 u 22:48

Očekuje se odlična poseta.

Navijači Crvene zvezde napravili su sjajnu atmosferu na gostovanju Mladosti u Lučanima. Delije su prvo „peckale“ večitog rivala ekipu Partizana, dok su potom i pozvale sve svoje pristalice da na prvu evropsku utakmicu dođu na Marakanu.

Jedan detalj je posebno važan, a to je da navijači obuku dresove i da u njima bodre voljeni klub na putu do Lige šampiona.

Crvena zvezda će se 3. avgusta u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa boljim iz dvomeča PjunikDidelanž. U prvom susretu slavili su Luksemburžani.

Igrao se 14. minut kada je Gobeljić poslao loptu sa desne strane u šesnaesterac gostiju. Kapiten Mladosti je loše reagovao i lopta je došla do Pavkova koji je imao lak posao. Ovo je četvrti gol u sezoni za napadača Crvene zvezde, što u slučaju potencijalne prodaje može da ima velikog uticaja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter