1
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

VEČITI RIVALI KAŽNJENI NA SAMOM STARTU SEZONE: FSS im zbog navijača udario po džepu!

Objavljeno: 23.07.22 u 13:32

Kako prenosi Sport klub, Crvena zvezda i Partizan će zbog pirotehnike u prvom kolu Mozzart bet Superlige Srbije, morati da plate po pola miliona dinara Fudbalskom savezu Srbije.

Odredbe Disciplinskog pavilnika FSS, ove godine imaju nultu toleranciju na pirotehniku, što znači da bi neki od klubova mogli da imaju veliki problem što se ove stavke tiče.

Večiti rivali su tako kažnjeni zbog prvog kola, a postupci su posle drugog kola pokrenuti na tri kluba, odnosno još po 500 hiljada dinara moraće uskoro da plate ponovo Crvena zvezda, kao i Vojvodina i Radnički iz Kragujevca.

Nezadovoljnim klubovima ostavljena je mogućnost prigovora drugostepenom organu, Komisiji za žalbe Fudbalskog saveza Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Ako je bakljada bila u Ivanjici, onda treba kazniti Javor , jer je kao organizator meca nacinio propust… Sutra kada se isto dogodi na stadionu Partizana kazniti Partizan…Ljudi nisam pravnik, ali treba postovati osnovna nacela prava…Stvarno cirkus..Klub placa redare a oni ne rade posao.. Policija dzona na stadionu a kriminalci kolo vode… Ova napredna Srbija sve vise lici na srednjovekovnu kasabu, samo sto „ajatolah“ ima sediste u Bg, ali se vozika i po Srbiji unutrasnjoj slika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter