0
Domaći fudbal

Twitter/@Feyenoord

ŠPIC BLIZU MARAKANE: Zvezda kompletira strašan tim!

Objavljeno: 23.07.22 u 15:48

Najbolji strelac prošlosezonske Lige konferencija, Siril Desers sve je bliži dolasku u Crvenu zvezdu.

Dobre vesti za crveno-bele stižu iz Holandije i Belgije. Naime, Genk, koji polaže prava na Nigerijca, odbio je ponudu iz Serije A, dok sa druge strane Fejenord, u kojem je Desers i eksplodirao prošle sezone, već ima novog napadača, a u potrazi je za još jednim.

Navodi se da je ponuda Genku stigla iz Kremonezea i nije zadovoljila Belgijance. Nije tajna da Genk želi da proda stamenog napdača, ali bar za sada, ostaće u Belgiji i biti na raspolaganju Vuteru Vrankenu za nedeljni derbi protiv Klub Briža.

„U ovom času jedino želim da se posvetim meču sa Klub Brižom. Ostalo ne mogu da kontorlišem. Mirno prihvatam situaciju. Svašta sam prošao i doživeo za osam godina profesionalnog bavljena fudbalom. Nema planova na ovom nivou. Bitno je da ne dozvolite da vas neka situacija zavara“ rekao je Desers o situaciji u kojoj se nalazi, pa nastavio.

„Sezona u Roterdamu je bila izvanredna. Kontakt sa Fejenordom i dalje održavam, redovno razgovaram sa trenerom Arneom Slotom, vrata povratku nisu potpuno zatvorena, ali želim da ovoga puta sve teče prirodno. Prošle godine posao sa Holanđanima je završen tek poslednjeg dana prelaznog roka. Taj dan me je koštao nekoliko godina života. Nadam se da ću sad ranije naći klub“ zaključio je Siril Desers, sada je sve na ljudima iz Zvezde da što pre reaguju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter