0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic (C) Uros Trifunovic (L) Alen Smailagic and Zach LeDay (R) Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 11.12.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZANOV MLADI DUO ZNA KAKAV JE IZAZOV EVROLIGA: Motivisani su za velike stvari! (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.22 u 17:29

Svesni su šta ih čeka.

Pauzu između dve sezone, košarkaši uglavnom iskoriste da se odmore sa svojim porodicama i tako napune baterije pred nove izazove. Jedan deo odmora, Alen Smailagić i Uroš Trifunović iskoristili su da posete Partizanov kamp na Zlatiboru i tako obraduju mališane.

Počeo sam da se spremam za novu sezonu i iskoristio sam šansu da dođem da pozdravim nove nade našeg kluba. Imao sam operaciju i oporavak, tu sam da pomognem ekipi koliko budem mogao. Evroliga je veliki korak za nas, pogotovo za mlade domaće igrače koji imamo mnogo toga da pokažemo, rekao je Smailagić.

Uroš Trifunović je nedavno operisan, sve je prošlo u najboljem redu, a sada ga čeka naporan rad i pre početka priprema, kako bi ih spreman dočekao. Mladi košarkaši crno-belih bili su spremni da ispoštuju svu decu koja su želela sliku ili autogram, a Trifunović je pričao i o Evroligi koja ga očekuje u predstojećoj sezoni.

Pokušavam da ispoštujem svako dete, jer sam i ja isto bio dete koje je dolazilo i htelo da se slika. Zaista mi je drago kada vidim da neko želi da se slika sa mnom, da mu dam potpis… Hvala Bogu operacija je završena kako treba, sada sam se vratio na trening i pokušavam da se što brže i bolje oporavim za narednu sezonu. Kada igrate košarku, Evroliga je najveći mogući nivo i to je veliki izazov za sve nas koji ćemo prvi put da igramo to takmičenje. Mislim da treba da uđemo i da damo sve od sebe, zaključio je Uroš Trifunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter