0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes and head coach Ilija Stolica Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN VEČERAS DOČEKUJE TSC: Evo gde možete gledati utakmicu – crno-beli žele u seriju pobeda!

Objavljeno: 23.07.22 u 16:21

Imaju najviše moguće ambicije.

Fudbaleri Partizana će se u trećem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije sastati sa ekipom TSC-a. Ovaj susret, zbog velikih vrućina, počinje u 21 čas, a crno-beli su domaćini po prvi put ove godine.

Ekipa koju sa klupe predvodi Ilija Stolica, domaće prvenstvo je započela pobedom nad Javorom rezultatom 0:4. Činilo se tada da je Partizan favorit i u narednom kolu protiv niškog Radničkog, ali ih je na Čairu dočekalo iznenađenje.

Domaći su u jednom momentu vodili 3:1, ali su crno-beli prvo preko Uroševića smanjili prednost na 3:2 u 71. minutu. Konačan rezultat postavio je Rikardo Gomeš sa bele tačke u 97. minutu, donevši bod Partizanu.

Što se tiče TSC-a, oni su u prvom kolu nadigrali Čukarički sa 1:4, dok su potom remizirali sa Javorom u Bačkoj Topoli rezultatom 1:1.

Prenos utakmice PartizanTSC, obezbeđen je na kanalu Arena Premium 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter