1
Domaći fudbal

Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN OPET PROTIV PRAVILA: Pored remija, incidenta, sada su otišli korak dalje!

Objavljeno: 23.07.22 u 23:54

Fudbalski klub Partizan je prekršio pravila Mocart bet Super lige Srbije!

Nakon remija sa ekipom TSC, Partizan je u ozbiljnom problemu, ovome se definitivno nisu nadali pred početak nove sezone.

Nakon kraja utakmice, trener Ilija Stolica nije želeo da održi konferenciju za medije, dao je izjavi za TV Arena sport, ali više od toga ne!

Ovo je protiv pravila naše lige, takođe ovo se ne dešava Partizanu prvi put. Jedno je sigurno, sledi kazna.

U narednim danima saznaćemo šta je razlog ne održavanja konferencije za medije, trenera Partizana Ilije Stolice!

0
0

1 Komentara

  1. Fudbal se igra sa dobrom dobrom kondicijom, videli smo Sehovica kako je nemocan pada Rikardo pao sa marsa pare im udarile u glavu svima sramota velika . Stolica trazi igru jos uvek a 3 kolo njega su slagali da je strateg cao titulo i ove godine. Za upravu i skaute para kupuje nesto dobro a ne sitnina dok zvezda reseta sa5 -6 golova vi kupujete povredjene rage i nespremne pustite im Partizan sa pokojnim doktorom Manceom i ostalim majstorima kako treba da igraju . Ako je moguce vracajte Sumu daleko je bio najbolji od svih koji prave razliku. Stolico u hodu se nestice kondicija i neuigrava ekipa najbolje ti je bezi iz Partizana da ne dozivis totalni fijasko!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter