Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
in ,

NEMIRI NA JNA: Policija se umešala! Poslednje upozorenje upravi!

Tenzije na meču trećeg kola Mozzart bet Super lige Srbije!

Ovo je poslednje upozorenje upravi koju čine Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivica Iliev,poručuju Grobari! Razlog! Očajni rezultati tima u poslednjih osam sezona!

Grobari su razvili transparent na kojem je pislao:

Odgovornost za neuspehe u ovom klubu se preuzima, a kontinuirani neuspesi prekidaju ostavkama. Pošto vi za to očigledno nemate želje, dobijate poslednju opomenu pred isključenje“

Došlo je do incidenta na početku utakmice na istočnoj tribini, gde je policija morala da interveniše, ali se na svu sreću sve završilo na verbalnim provokacijama. Nakon toga su Grobari palili baklje.

Diskusija

Odgovorite
  1. Dakle …zbog majice sa natpisom „Vučiću PDRU“ su batinaši sa Juga krenuli da tuku dete, a onda je na njih 10ak krenuo ceo Istok. Pa je uletela Žandarmerija da brani svoje

  2. FKP postoji i postojace zbog vernih navijaca-GROBARA, nikako zbeg redovnih primanja uprAVe…?!!! UPR AV A NAPOLJE!!!

    • Nisam znao da vi (verni Navijaci) kontrolisete klub. Samo kod Partizana. Uefa treba da reaguje i izbaci partizan iz svih takmicenja. Pa ti igraci ne smeju da igraju vise. Ko ste bre vi? Navijajte i pustite igrace na miru.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BOSNA PROPUŠTA EUROBASKET: „Ne okrećite glavu, nego šaljite pare“

DRUGI KIKS PARTIZANA U PRVA TRI KOLA: Remi sa ekipom TSC!