3
Domaći fudbal

Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMIRI NA JNA: Policija se umešala! Poslednje upozorenje upravi!

Objavljeno: 23.07.22 u 22:25

Tenzije na meču trećeg kola Mozzart bet Super lige Srbije!

Ovo je poslednje upozorenje upravi koju čine Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Ivica Iliev,poručuju Grobari! Razlog! Očajni rezultati tima u poslednjih osam sezona!

Grobari su razvili transparent na kojem je pislao:

Odgovornost za neuspehe u ovom klubu se preuzima, a kontinuirani neuspesi prekidaju ostavkama. Pošto vi za to očigledno nemate želje, dobijate poslednju opomenu pred isključenje“

Došlo je do incidenta na početku utakmice na istočnoj tribini, gde je policija morala da interveniše, ali se na svu sreću sve završilo na verbalnim provokacijama. Nakon toga su Grobari palili baklje.

0
0

3 Komentara

  1. Dakle …zbog majice sa natpisom „Vučiću PDRU“ su batinaši sa Juga krenuli da tuku dete, a onda je na njih 10ak krenuo ceo Istok. Pa je uletela Žandarmerija da brani svoje

    0
    0
    Odgovori
    • Nisam znao da vi (verni Navijaci) kontrolisete klub. Samo kod Partizana. Uefa treba da reaguje i izbaci partizan iz svih takmicenja. Pa ti igraci ne smeju da igraju vise. Ko ste bre vi? Navijajte i pustite igrace na miru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter