0
Fudbal

(191117) -- RIJEKA, Nov. 17, 2019 (Xinhua) -- Luka Modric of Croatia reacts during the UEFA Euro 2020 Qualifier group E match against Slovakia in Rijeka, Croatia, Nov. 16, 2019. Croatia won 3-1. (Igor Soban/Pixsell via Xinhua)

MODRIĆ UZBUĐEN PRED EL KLASIKO: Mečevi sa Barselonom su uvek intezivni – ja sam u najboljem klubu na svetu!

Objavljeno: 23.07.22 u 19:55

Prava poslastica za navijače.

Fudbaleri Barselone i Reala iz Madrida odigraće novi El Klasiko i to u noći između subote i nedelje od 5 časova ujutru. U pitanju je prijateljski meč koji se igra u Las Vegasu, a upravo će on pokazati u kakvoj su trenutno formi španski velikani. Pred taj duel, oglasio se Luka Modrić, jedan od najboljih fudbalera Madriđana, rekavši da su mečevi sa Barselonom uvek posebni.

Pokušaćemo da odigramo dobar meč, da se pripremimo najbolje što možemo kroz ove mečeve. Znamo da je to El Klasiko i da su mečevi sa Barselonom uvek intenzivni i puni očekivanja. Zato je važno odigrato dobro, počeo je Luka Modrić obraćanje pred duel sa večitim rivalom.

Potom je dodao da jedva čeka početak utakmice, a na Aledžajnt stadionu, očekuje se oko 65.000 gledalaca.

Jedva čekamo da krenu utakmice. Tim je dobro spreman, možda smo malo umorni zbog prethodnih treninga, ali zato i služi predsezona. Sada treba sve učiniti da odigramo dobro. Kada pobeđujete, to ne znači da sad možete da se opustite i budete zadovoljni sobom. Naprotiv, kad imaš taj osećaj pobeđivanja, želiš više. Hoćeš ponovo da osetiš sve to, te stvari koje te guraju da ideš napred.

Modrić je već godinama među najvažnijim igračima Madriđana, a ističe da je to ljubav prema fudbalu.

– To je ljubav prema fudbalu. Volim ovo što radim srećan sam u Realu. U najboljem sam klubu na svetu. imam sve što igrač može da poželi. To me sve ispunjava željom da nastavim, zaključio je Modrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter