0
Evropske lige

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Srbija v Madjarska goalkeeper Predrag Rajkovic Beograd, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MAJORKA PREDSTAVILA RAJKOVIĆA: Srbin doneo duh vikinga, video sa promocije oduševio sve

Objavljeno: 23.07.22 u 10:56

Španski klub predstavio je novo pojačanje na crti.

Predrag Rajković će ubuduće biti zadužen da čuva gol Majorke, koja će ove sezone pokušati da se domogne što boljeg plasmana u Primeri.

Klub je uspeo minule sezone da izbegne ispadanje u niži rang, sa samo bodom više od kluba koji je ispao, te su sada u planu viši dometuč.

U tom planu, dovedeva su i pojačanja, a jedno od njih je i golman reprezentacije Srbije. Rajković je potisao ugovor do 2026. godine. Posebno zanimljiv bio je video oko promocije. Majorka je uporedila srpskog golmana sa legendarnim vikinzima, pa je na društvenim mrežama objavljen sjajan snimak sa potpisom.

– Duh vikinga! Dobrodošao, Predraže, napisali su iz Majorke na društvenim mrežama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RCDMALLORCA (@rcdmallorcaoficial)

Da podsetimo, Rajković je tokom karijere pre Majorke igrao za Jagodinu, Crvenu zvezdu, izraelski Makabi iz Tel Aviva i francuski Rems.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter