0
Evropske lige

Fudbal-Sasa Lukic and Filip Kostic-Press Conference Stara Pazova, 31.05.2022. foto: Starsport.rs ©

KOSTIĆ BLIZU NOVOG KLUBA: Srbin pred tranferom karijere – umesto u Juventus, ide u Premijer ligu!

Objavljeno: 23.07.22 u 08:54

Filip Kostić je blizu novog angažmana.

Već duže vreme se spekuliše o tome gde bi Filip Kostić mogao da nastavi karijeru. Najviše se pričalo o Juventusu, koji je navodno bio najuporniji, ali se, kako stvari stoje u ovom momentu, dogodio obrt.

Naime, prema pisanju pouzdanog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija srpski krilni fudbaler ide u London, gde bi uskoro trebalo da stavi poptis na ugovor sa Vest Hemom. Za sada nema detalja oko toga koliko bi visina obeštećenja bila i trajanje ugovora.

Srbin je imao sezonu iz snova, osvojio je Ligu Evrope sa Ajntrahtom i bio je najbolji asistent tog takmičenja. Njegove fenomenalne partije privukle su pažnju mnogih jačih klubova. Uz to je i sa reprezentacijom obezbedio plasman na Mundijal i to je najpre skrenulo pažnju Juventusa, ali se ‘stara dama’ ipak više okrenula ka Anhelu di Mariji.

Podsetimo, ovaj 29-godišnjak ima ugovor sa Ajntrahtom do leta naredne godine, a ponikao je u Radničkom 1923 iz rodnog Kragujevca. Potom se za 1,25 miliona evra preselio u Gronignen, pa je igrao za Štutgart, HSV i na kraju Ajntraht iz Frankfurta. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 48 utakmica i postigao tri gola.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter